Få sikker hosting med høj stabilitet

Indholdsfortegnelse

Hosting er en meget teknisk ting, du muligvis ikke interesserer dig ret meget for. Det er den slags ting i baggrunden, der bare gerne må køre og fungere, uden at du skal tage stilling til dig. Men derfor er det faktisk også vigtigt, at du sikrer dig, at det kan lade sig gøre, ved at vælge en løsning, der fungerer allerbedst.

Hosting af server kan være lidt en jungle at finde ud af, da du i din søgen vil finde ud af, at der er utroligt mange muligheder og løsninger. Hos ECIT.dk får du den perfekte løsning af hosting af server, der leverer høj stabilitet og sikkerhed.

Hvorfor vælge ECIT?

Det er det enkle men meget sikre valg at vælge ECIT. Du behøver ikke at tænke over, om de passer til dig. Den løsning, de tilbyder, passer helt perfekt til alle. Du vælger desuden helt selv, om dine vigtige data skal blive sikkert hos ECIT, eller om de skal rykkes til den mere fleksible løsning i skyen.

Når du vælger denne løsning, øger du sikkerheden af infrastrukturen i forhold til jeres IT-løsninger. IT er et sårbart område, så hvad du kan gøre for at sikre det og gøre det stabilt, bør du gøre. Det kan være den ene simple forskel der gør, at du er fremtidssikret og ikke behøver at frygte morgendagen.

  • Når I laver en aftale med ECIT, får I en løsning, der er skræddersyet til jer og de behov, I måtte have. De sættes sig derfor ind i jeres system og virksomhed, hvilket er med til at kunne give en individuel løsning, der vil gøre lige netop jeres hosting langt mere sikker.
  • I betaler kun for jeres forbrug i forhold til hosting, og det er en smart, fleksibel og billige måde at vælge hosting af server på. Det er smart, så I kan spare penge, og kun betale for det, I rent faktisk bruger.
  • IT-sikkerheden er hos ECIT noget af det bedste, og sikkerheden består blandt andet af sikkerhed i syv lag. Det behøver du ikke at sætte dig yderligere ind i. Se det i stedet som et udtryk for, at du får sikkerhed i topklasse.
  • Når du vælger ECIT, vælger du samtidig bæredygtigt. Deres serverløsning kører nemlig på grøn energi, og du er derfor med til at skåne klimaet og kloden.
  • ECIT har sit eget datacenter, hvilket er en fordel for dig, da du på den måde har helt styr på, hvor dine data er, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.

Skriv et svar