Hvorfor skal man vælge et Tudor ur?

Hvad er Tudor?

De fleste af os kender eller har hørt om Rolex, det er dyre kvalitets ure, som de færreste gennemsnits danskere har råd til, men findes der et alternativ til mærket, hvis man ønsker ligende men ikke har midlerne? Ja, Tudor tilbyder nemlig billigere ure, men opnår stadig den pålidelighed og kvalitet som Rolex er kendt for. Tudor er nemlig grundlagt er Rolex, og laver flotte finish ure og kendt for deres pålidelige dykkerure. Mærket adskiller sig først og fremmest fra moder-mærket ved at have et anderledes teknisk urværk, da Tudor bruger urværk fra ETA.

Byg et ur med dit eget personlige præg

Med Tudor er det muligt at bygge sit helt eget ur, med det design man selv bedst kan lide. Med et Tudor ur kan du selv bestemmer hvilken farve skive, ramme, viser skal være. Kun fantasien sætter grænser. Det vigtigste er, at uanfægtet hvordan du ønsker dit ur skal se ud, skal man ikke bekymre sig om kvaliteten. 

Ønsker man et af Tudors eget design, er dette naturligvis også en mulighed. De tilbyder nemlig massere af flotte designs i både gulv, sølv, sort mm. Så der er rig mulighed for at få inspiration. 

Kvalitetsbevidst 

Det bedste kvalitetsbevis, man kunne ønske sig, er, at værktøjet bruges af professionelle. Tudor bliver eks. brugt af US Navy, Marine nationale française og andre vigtige militære organisationer, når de er ude i felten, hvor elitepersonalet benytter Tudors produkter for at sikre kvaliteten af missionerne. Tudor-dykkernes ure der er leveret til disse militære organisationer, er ikke specialudviklet eller specialdesignet. Faktisk er det de samme ure som almindelig mennesker kan se i kataloget, som disse organisationer valgte. Ofte var den  eneste forskel at man lavede en indgravering på skruetasken. 

Garanti

Sammen med urenes flotte design, udsættes alle Tudor-ure for en obligatorisk test for at sikre urets præcision og pålidelighed. Tudors tillid til deres stadigt strenge kvalitetssikring giver dem mulighed for at sætte en ny standard inden for urmageri. Man bør altså ikke bekymre sig, når man investerer i et ur fra Tudor, da alle Tudor-ure købt 1. januar 2020 eller senere har en fem-årig international garanti. Alle Tudor-ure købt fra 1. juli 2018 til 31. december 2019 modtager en forlængelse på 18 måneder til en samlet garanti på tre og et halvt år, så er deres kunder er bedst mulig sikret.

Ønsker du at se Tudors ure, få inspiration ellers mere om mærket, se så linket nedenfor;

Tudor

Skriv et svar