Sådan tjener du ekstra til julegaverne

Mange danskere ser desværre ned i deres pung i julemånederne med et ordentlig suk. Julemåneden er dyr for mange, specielt hvis man har mange gode venner- og familiemedlemmer der i hvert fald fortjener en gave. 

Mange er forberedte og har sparet op til det længe, hvis ikke hele året. Desværre er der nogle der ikke helt havde tænkt så langt (mig selv inklusiv) som nu står og synes julegaveshoppingen trækker en smule tænder ud rent økonomisk. 

Hvis du kan spejle dig selv i det, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel griber jeg fat i hvordan du kan tjene lidt ekstra penge her i julemåneden, og købe flotte og dyre gaver til alle de mennesker du holder mest af. 

Sådan tjener du ekstra til julegaverne

Har du overvejet at pantsætte nogle sager?

Hvis du har et depot, en garage eller en fyldt kælder som du ikke lige har magtet at tage stilling til i de sidste mange måneder/år, så er nu din chance! Ryd op i det og tag alt af værdi til en pantsætter. 

En pantsætter lever af at afgive et bud på en ting, og sælge det til en anden for et højere beløb – og pantsættere er en fantastisk måde at få lidt ekstra til dagen- og vejen, hvis du er udfordret rent økonomisk. 

Et godt råd er dog aldrig nogensinde at pantsætte noget der har en høj affektionsværdi for dig – for du er nemlig ikke garanteret at få dine ting tilbage igen, specielt ikke hvis du venter længe med at købe det tilbage.

Juleoddsing

Der findes hundredevis, hvis ikke tusindevis af danskere der hvert år laver julegavepengene på oddsing. Der findes et hav af forskellige ting du kan oddse på – Læs dem her, og endnu flere forskellige væddemål du kan lave. 

Hvis du har oddset før kender du reglerne for en successful oddsingkarriere:

  1. Du bør aldrig nogensinde oddse mange penge på usikre væddemål, da chancen for at du vinder det altid er mindre hvis det du får tilbage er højt.
  2. Ved at oddse samme beløb på en sikker kamp vinder du godt nok ikke lige så meget, men du er til gengæld næsten garanteret at vinde. 
  3. Du ved hvornår du bør- og skal stoppe. Det nytter ikke noget at du smider mange flere penge ud af vinduet end du laver – det er dårlig forretning og så skaber det desuden også dårlig stemning når du ikke har råd til gaver. 

Skriv et svar