Guide: Sådan øger du dine vinderchancer

Roulette systemer

Hvis du også ønsker, at øge dine vinderchancer når du spiller online spil, så skal du give dig i kast med roulette. For at dette kan hjælpe dig er det en rigtig god idé, at kende lidt til de forskellige Roulette systemer der findes derude, som kan give dig bedre chancer. Når det så er sagt er der naturligvis ingen garanti for gevinst. 

For at gøre det hele lidt mere enkelt og overskueligt, kommer der her en liste samt forklaring på nogle af de mest gængse systemer du kan benytte dig af.

Martingale systemet

Her er der en forholdvis lav vinderchance men tilgengæld er risikoen for at tabe alt også lav.

Martingale systemet er også kendt under navnet Mayer. Det er en forholdvis nem strategi, som i korte træk går ud på at du skal satse alle spil på farven rød, sort eller lignende som giver en 50-50 chance.

Strategien er så, at du skal fordoble din indsats indtil du vinder og på denne måde har dækket dit tab ind.

Ulemper ved denne strategi er, at hvis du taber flere gange i træk kan dine indsatser gå hen og blive så store, at du ikke har flere penge til at dække dine tidligere tab.

Reverse Martingale

Reverse Martingale er, som navnet så pænt antyder, den omvendt version af Martingale systemet. Her er både vinderchancerne og risikoen for at tabe alt høj.

Du skal starte med at spille med en beskeden indsats. Hver gang du vinder skal du så fordoble denne indsats. I sidste ende handler det altså om at vide, hvornår det er tid til at forlade spillebordet med ens gevinst.

D\’Alembert systemet

Her finder vi et system hvor vinderchancerne er høje, hvorimod risikoen for at tabe alt er lav. Det betyder med andre ord, at den er perfekt for dig der ikke kan lide at gamble alt for meget.

I princippet ligner dette system meget Martingale systemet, men her skal du satse mindre og mindsker derfor naturligvis også tabsrisikoen. I stedet for at fordoble din indsats når du taber, skal du tillægge din indsats med en enhed, når du taber.

Reverse D\’Alembert

Den omvente udgave af D\’Alembert systemet giver dig både medium vinderchancer samt risiko for at tabe alt.

Teorien bag bygger på, at de lige chancer optræder ligeligt i spillet. Det du skal gøre er: Lav en indsats og fordobl indsatsen hver gang du vinder. Hvis du taber skal du halvere indsatsten. Egentlig et yderst simpelt koncept.

Skriv et svar